Photo Booth Vuokraus

Rajaton tulostus, rekvisiitta ja kuvauseinä.
Yksityis - ja yritystapahtumiin

Näppärä Photo Booth Vuokraus

Et ole ennen törmännyt samanlaiseen photo boothiin. Olipa kyseessä sitten markkinointitapahtuma, häävastaanotto tai näyttely, photo boothimme takaavat upean kokemuksen vieraillesi sekä nostavat tuotemerkkitietoisuutta.

Photo Booth Pro

Esittelyssä printti- ja digikuvia tuottava photo booth, joka tarjoaa kaiken, mitä sinä ja vieraasi kaipaavat ikimuistoiselta kokemukselta.

1

Anna vieraillesi paras mahdollinen tapa luoda ja tallentaa unohtumattomat hetket tilaisuudessasi.

Virtaviivainen ja moderni booth antaa vieraillesi mahdollisuuden nauttia rajattomista valokuvatulosteista, boomerangeista, GIFeistä, laaturekvisiitasta, kustomoidusta brändäyksestä, sekä muista uskomattomista ominaisuuksista.

Photo Booth Lite

Lite Photo Boothimme on täydellinen kaikenkokoisiin tapahtumiin, joissa halutaan tarjota laadukkaita digi- ja printtikuvia vieraiden hurmaamiseksi.

2

Lisäksi sen LED-valorengasta voidaan mukauttaa useilla eri väreillä varmistaaksesi, että vieraat saavat napattua täydellisen otoksen.

Oletko valmis järjestämään unohtumattoman tilaisuuden?

Se sisältää kaikki ensiluokkaiset ominaisuudet, joilla nostat tilaisuutesi tasoa, kuten rajattomat tulosteet, GIFit, suodattimet, AR-naamiot, videot, pikajako tekstiviestitse, sähköpostitse sekä Airdropilla ja paljon muuta.

All Inclusive - Photo Booth Vuokraus

Photobooth toimitetaan valmiina pakettina ja sinun huoleksesi jää vain tilaus sekä juhlien järjestäminen. Ammattitaitoinen valokuvaaja hoitaa kuvaukset alusta loppuun. Palvelu sisältää:

Rajoittamattomasti laatutulosteita

Valikoima erilaisia taustoja

Photo booth rekvisiitta

Täysin mukautettava

Verkkogalleria & vieraskirja

Rajoittamattomasti digitaalista sisältöä

Jaa paikan päältä tekstiviestitse, sähköpostilla & somessa

Ei tulostusrajoja! Näin on. Jokainen saa tarpeeksi kopioita kotiin vietäväksi sekä vieraskirjaan lisättäväksi

Kaupassamme on tarjolla useita taustavaihtoehtoja. Voimme myös käyttää "green screeniä" korvataksemme taustan digitaalisesti.

Toimitamme tilaisuuteesi rutkasti rekvisiitta. Lisäksi saatavilla on rutkasti digirekvisiittaa, joita voi käyttää photo boothissa. AR-naamioita voi valita käyttöön live-ruudulla.

Korostaaksemme yksilöllisyyttäsi brändäämme kotelon, aloitusruudun, tulosteet sekä kaiken sisällön. Suunnittelijamme luo muutaman eri vaihtoehdon, joista voit valita mieleisesi.

Verkkogalleria on pieni "verkkosivusto", joka on omistettu tapahtumallesi kooten kaiken sisällön yhteen. Galleria on myös mukautettavissa. Vieraskirja on galleria, johon vieraat jättävät terveisensä

Perinteisten kuvien lisäksi photo boothimme tallentavat videoita, GIFejä ja Boomerangeja. Kaikki digisisältö tallennetaan turvallisesti

Sisällön jakaminen on helppoa ja nopeaa. Sähköpostit ja tekstiviestit on mahdollista brändätä yksilöllisesti

Photo boothin operaattori

Lähetämme jokaiseen tilaisuuteen photo boothin käytöstä vastuussa olevan henkilön – ammattilaisvalokuvaajan, joka asentaa laitteiston ja huolehtii, että kaikki sujuu ongelmitta!

6 Valmista Pakettia!

Mukavuuttasi silmällä pitäen olemme suunnitelleet 6 valmista photo booth-pakettia. Jos jotain vielä puuttuu, otathan meihin yhteyttä – yhdessä voimme valmistella parhaan paketin eksklusiivisesti sinun tilaisuuteesi.

Photo booth paketti häihin
Photo booth markinointityökaluna
Photo booth synttäreihin
Photo booth messuosastoon päivävuokralla
Photo booth heksubileisiin
Täydellinen selfiepiste kuukausierällä
Häät
Markkinointiin
Synttärit
Messuihin
Henksubileet
Pidemmäksi Ajaksi
490€ / 3 tuntia
690€ / 4 tuntia
390€ / 2 tuntia
1100€ / messupäivä
790€ / 5 tuntia
900€ / kuukausi

Photo Booth Pro

Photo Booth Lite

Heinjoenpolku 2, T 138, 02140, Espoo
Lähettämällä viestiäsi hyväksyt käyttöehtomme.
We also speak English
Ota Yhteyttä!
Voit vapaasti kirjoittaa, tai soittaa meille. Olemme mielellämme yhteyksissä asiakkaidemme kanssa.
© 2022 PHOTO BOOTH
Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.
OK